U kunt bij mij terecht voor het stofferen van:
  • (eetkamer-) stoelen
  • fauteuils
  • (caravan-) kussens
  • banken

Meubels kunnen op verschillende manieren gestoffeerd worden.

Een meubel kan zowel klassiek als ook modern gestoffeerd worden.

Als een meubel klassiek gestoffeerd is dan gebruikt men natuurlijke materialen, zoals crin, linnen en metalen veren. Als een klassiek meubel wordt hergestoffeerd dan kan dat door de oude vulling te gebruiken en deze op te vullen met nieuw materiaal. De vulling kan ook helemaal opnieuw opgebouwd worden.

Als een meubel modern is gestoffeerd dan is er gebruikgemaakt van polyether of koudschuim. Ook bij modern stofferen kan alleen de vulling vervangen worden, bijvoorbeeld in een kussen.

Bij het herstofferen van een meubel kan ook alleen de stof vervangen worden. Maar meestal is het het beste om ook de vulling aan te pakken, anders is de vulling misschien na een paar jaar aan vervanging toe terwijl de stof nog een tijd meekan.

Als u bij mij komt met een meubel dan kan ik zeggen wat eraan gedaan kan worden. Er zijn vaak meerdere mogelijkheden wat er gedaan kan worden. Ik geef u dan advies wat het beste is voor uw meubel. Ook als u wilt dat uw meubel past bij de rest van uw interieur dan kan ik u advies geven welke kleur en soort stof het meest geschikt.

Ik kan ook bij u langskomen met stalen. Ik vraag dan eerst aan u of u een idee heeft wat voor soort stof u zou willen , dan kan ik een keus maken uit mijn stalen.

Ik heb een collectie stalenboeken waar u een keus uit kan maken.
Ik kan uw meubel of kussens ophalen en meer terugbrengen of u kunt zelf langskomen met uw meubel of kussens.

Ik kan ook materiaal en stof leveren voor als u zelf iets wilt stofferen.