Ik ben in 2004 afgestudeerd aan het Hout en Meubileringscollege in Amsterdam. Mijn specialisatie is klassiek stofferen. Ik werk graag met natuurlijke materialen en ik heb een passie voor antieke meubels. Toen ik van school kwam ben ik met mijn bedrijf begonnen. Ik heb een werkplaats aan huis.

Wat ik zo leuk vind aan meubelstofferen is dat ook al ziet een stoel of bank er niet uit, of de stof is helemaal kapot je kunt er bijna altijd wel weer iets moois van maken. Door alleen de stof te vervangen of door het meubel helemaal uit elkaar halen en dan opnieuw lijmen en weer helemaal opnieuw te beginnen met het stofferen van het meubel.

Een meubel wat opnieuw gestoffeerd is krijgt weer een tweede leven en kan weer jaren mee. Weggooien is zonde, er kan nog een hoop gedaan worden ook al lijkt het of het meubel niet meer te redden is. Een meubel kan ook geverfd worden en als de stoel dan weer bekleed word met een moderne stof dan ziet bijvoorbeeld een stoel die van oma is geweest er weer heel anders uit.

Er zijn een hele hoop mogelijkheden om een meubel nieuw leven in te blazen.


Als u contact met mij opneemt dan vraag ik eerst om wat voor meubel het gaat. Dan vraag ik wat u wilt laten doen, alleen nieuwe stof, alleen nieuwe vulling of moet alles gedaan worden. Als u bij mij langs wilt komen dan vraag ik of u het meubel of de kussens mee wilt nemen. Als u wilt dat ik bij u langskom dan vraag ik of u al een idee heeft wat voor soort stof u wilt hebben. Ik kan dan stalen meenemen als ik bij u op bezoek kom.

U kunt mij bereiken via de mail: hilltophouse@live.nl of via telefoonummer 0653725013 of 0229239671